Webbkameraskydd

I takt med att vi alla använder teknik mer frekvent i vår vardag ökar också risken för att någon ska göra intrång i vårt privatliv.

Visste du att hackers idag lätt kan komma åt din webbkamera och se vad du har för dig framför bärbara datorn, surfplattan eller mobilen? Du kanske tror att man måste vara paranoid för att tro det, men på sistone har fler exempel dykt upp där någons web cam har kapats och ibland med förödande konsekvenser i form av utpressning med mer.

Skydd som vi varmt rekommenderar:

Detta vill du såklart inte råka ut för varken privat eller på jobbet och nu finns en oerhört smidig lösning på problemet i form av webbkameraskydd. Det handlar helt enkelt om en bit plast, gummi eller metall som täcker kameran när du inte använder den och som enkelt skjuts åt sidan när du faktiskt vill använda kameran.

Skydden är oerhört smidiga och har självhäftande baksida, vilket gör att de enkelt monteras på din laptop, din mobil eller din surfplatta.

De skydd som finns på marknaden idag är både praktiska och snygga och finns i lite olika utföranden.

webbkameraskydd

Har du kanske funderat på att skapa ett eget av tejp eller liknande? Du kan gärna få försöka, men det är svårt att få till på ett bra sätt som håller i längden. Dessutom är webbkameraskydd väldigt prisvärda idag. De är också enkla att stänga och öppna. Slutligen är de idag så tunna så de inte är i vägen när du stänger din laptop.